Kjellerup

Webinar til forældre: Bliv klogere på snus og andre nikotinprodukter

Foto: Silkeborg kommune

23. november fra kl. 17-18 afholder Sundhedshuset i Silkeborg et webinar til forældre, så de kan få en større forståelse for de unges brug af nikotinprodukter og deres skadelige konsekvenser.

Flere børn og unge prøver og bruger snus, puff bars mm. og udbuddet af produkter vokser og sælges illegalt. En ny undersøgelse viser, at forældres viden om de unges brug og de skadelige konsekvenser er begrænset, så det vil SSP-samarbejdet i Silkeborg Kommune at gøre noget ved.

Hvorfor er oplægget i webinar-format?

For første gang tilbyder kommunen nu forældre at deltage gennem et webinar, så flest muligt kan være med. Det særlige ved platformen er, at du kan stille anonyme spørgsmål og få gode råd og svar.

Hvis ikke du har mulighed for at deltage i webinaret, kan du også se det efterfølgende, da det bliver optaget og lagt på Sundhedshusets hjemmeside efterfølgende.

Webinaret er gratis og er primært målrettet teenageforældre, da det er i den alder, hvor de unge typisk begynder at prøve og bruge nikotinprodukter.

Ved at deltage i webinaret vil du blandt andet få viden om:

  • De forskellige nikotinprodukter
  • Hvordan de unge anskaffer og bruger dem
  • Hvordan produkterne påvirker den unge hjerne
  • Hvor de unge kan få hjælp
  • Hvordan du kan snakke med dit barn om emnet

Oplægget bliver holdt af Sundhedskonsulent Marianne A. Søgaard og SSP-konsulent Lærke Mogensen. For mere information se Sundhedshuset Silkeborg.

Du deltager ved at klikke på dette link.

Kommentarer