Silkeborg by

Silkeborgs midtby lyses op i blåt og gult

Foto: Silkeborg Kommune

Fra lørdag aften lyses Silkeborgs midtby op i blåt og gult – farverne i det ukrainske flag – i sympati og støtte til Ukraine, som lige nu er under angreb fra Rusland i en forfærdelig, ulykkelig og tragisk krig.

I Silkeborg er kommunen klar til at hjælpe, hvis myndighederne beder kommunerne om at tage imod flygtninge, og dermed bidrage til den humanitære opgave, som Danmark og verden står over for.

I Silkeborg Kommune bor ca. 230 borgere med ukrainsk nationalitet, og er der borgerne, som har brug for krisehjælp eller anden hjælp, kan de henvende sig til de praktiserende læger, kommunen eller den myndighed, som har ansvaret for hjælpen, så vil vi hjælpe, vejlede og tage hånd om dem.

Silkeborg Kommune har medarbejdere ansat med ukrainsk nationalitet. Det er en meget usikker tid for medarbejderne, og kommunens ledere vil tage godt hånd om medarbejderne på arbejdspladsen, hvis de er usikre og bange for, hvad der sker med deres pårørende og i deres hjemland.

Fra lørdag aften lyser kommunen midtbyen i Silkeborg op i blåt og gult i sympati og støtte for vores ukrainske medborgere.

Kommentarer