Magaxin

Silkeborgenser bliver butikschef i nyt eksklusivt designmøbelhus i Aarhus

48-årige Ib Røntoft-Hansen er butikschef i det nye Ingvard Christensen-møbelhus i Aarhus. Foto: PR.

Ib Røntoft-Hansen er udnævnt som butikschef i det nye Ingvard Christensen-møbelhus, der mandag åbnede i Aarhus. Den nyudnævnte butikschef kalder starten i det eksklusive møbelhus ”overvældende”.

Da møbelhuset Ingvard Christensen mandag slog dørene op for det nybyggede designcenter på Grenåvej i Aarhus, var det for silkeborgenserne med et velkendt ansigt som butikschef. 48-årige Ib Røntoft-Hansen, der gennem to årtier drev forretningen Ib & Fruen på hjørnet af Tværgade og Nygade, står nemlig i spidsen for Ingvard Christensens nye butik og showroom.

– Jeg har altid været meget interesseret i møbler, design og indretning. Derfor er jobbet som butikschef hos et af landets førende møbelhuse et vaskeægte drømmejob og en mulighed, jeg ikke kunne sige nej til, siger Ib Røntoft-Hansen.

I det 1500 kvadratmeter store møbelhus, der bliver Ingvard Christensens femte i Danmark, kan kunder opleve alt fra danske designklassikere af Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J. Wegner og Poul Henningsen til internationale klassikere fra brands som Moooi.

70 års erfaring gør indtryk

Selvom butikkens åbning har været udskudt flere gange på grund af corona, har Ib Røntoft-Hansen været i gang med forberedelserne og introduktionen til Ingvard Christensens møbelkatalog og forretningsgange siden oktober. Som et led i introduktionen til det eksklusive møbelhus har den 48-årige butikschef tilbragt en del tid i Ingvard Christensens møbelhus i Lyngby.

– Det har været en lærerig og spændende overgang at gå fra at være ham, der skulle have styr på alt, som da jeg stod i Ib & Fruen i Silkeborg, til at blive en del af Ingvard Christensen, hvor der er samlet så meget erfaring og viden om designmøbler. Fagligheden og den enorme ekspertise er nærmest overvældende, siger Ib Røntoft-Hansen.

Tid til forandring

Selvom Ib Røntoft-Hansen ser tilbage på tiden som en del af detailhandlen i Silkeborg med stor glæde, så er den 48-årige butikschef overbevist om, at han traf den rigtige beslutning ved at søge nye udfordringer. 

– Jeg har været meget glad for min tid som en del af detailhandlen i Silkeborg. Jeg har jo immervæk arbejdet et halvdelen af mit liv der. Men det er også min oplevelse, at der bliver længere og længere mellem specialbutikkerne, der i højere grad overgår til at være webshops. Det havde været en spændende udfordring at udvide Ib & Fruen med en webshop, men det er ikke det, jeg brænder for. Jeg brænder for den direkte kontakt med kunderne og for at skabe en flot butik, der giver kunden en god oplevelse. Her er Ingvard Christensen et lysende fyrtårn i dansk detailhandel, som jeg ser meget frem til at vise frem, siger Ib Røntoft-Hansen.

Møbelhuset har stået klar siden januar og er indrettet, så alle kan overholde COVID-19-retningslinjerne.

Kommentarer