Navnenyt

Racehall direktør med fuld fart på runder skarpt hjørne søndag

Henrik Stærmose, direktør for Racehall Aarhus og aktiv i flere bestyrelser, fylder søndag den 10. december 50 år. Pressefoto.

Henrik Stærmose, direktør for Racehall Aarhus og medejer af Racehall Holding, runder på søndag den 10. december et skarpt sving.

Henriks hjerte banker for Aarhus, selv om han er født og opvokset i Silkeborg. Passionen for Aarhus, virksomhedsdrift og oplevelsesbranchen skinner for eksempel igennem, når man kaster et blik på Henriks CV.

At det netop blev Aarhus skyldes, at han i 1996 kom ind på jurastudiet på Aarhus Universitet, men endte i stedet på Erhvervsakademiet, hvor han i studietiden blev tilknyttet Hummel i forbindelse med en opgave. Opgaven om branding fangede Hummel-ejer Christian Stadils opmærksomhed og pludselig var Henrik med til at bygge Hummels fashiondel op.

Siden 2007 har fart overtrumfet fashion som direktør for Racehall. Racehall står bag verdens største indendørs gokartbane i København, og udover den velkendte lokation i Viby J, ser Henrik frem til at åbne endnu en bane lige uden for Stockholm i efteråret 2024. 

– Det er ønsket om konstant udvikling og at skabe smil, glæde og skubbe til de besøgendes grænser, der driver værket. Selv efter snart 17 år i branchen er passionen stor, så jeg glæder mig helt vildt til eventyret i Stockholm, selv om min base forbliver Aarhus, fortæller Henrik og fortsætter:

– Der sker så meget i Aarhus, og jeg er storforbruger af alle former for kultur, lige fra sport, film, teater i stor og mindre skala, uanset om det er skævt eller mere mainstream, hjertet banker for det hele.

Den driftige erhvervsmands lyst til at involvere sig, påvirke, netværke og skubbe til forandringer har også ført ham ind i diverse bestyrelser, blandt andet i Erhverv Aarhus og Teater Katapult. 

– Det er utrolig givtigt at være med i bestyrelser hos organisationer, som søger at påvirke, inspirere og gøre en forskel for byen. Jeg nyder for eksempel at være en del af Erhverv Aarhus, da jeg fra nærmeste hold oplever, at foreningen gør en forskel for byens erhvervsliv uanset om det drejer sig om behovet for forbedret infrastruktur, arbejdskraft, samarbejder mellem erhverv og kultur og alt muligt derimellem.

Henrik Stærmose er også engageret i Erhverv Aarhus’ arrangementsudvalg.

Kommentarer