Erhverv

Østjysk virksomhed hædret med eftertragtet landbrugspris på Agromek

Guldkonfetti væltede ned fra oven, da de syv vindere af Agromek Award 2022 blev offentliggort. Foto: MCH/Lars Møller

Stjernestøv regnede tirsdag ned over agroindustriens største nyheder ved det prestigefyldte Agromek Award Show på åbningsdagen af Nordeuropas største samlede landbrugsmesse, Agromek. Blandt vinderne finder man en fra Randers.

Agroindustriens helt store produktnyheder er tirsdag blevet hyldet ved Agromek Award Show 2022 i MCH Messecenter Herning. Her udspiller Nordeuropas største landbrugsmesse sig frem til fredag 2. december og samler leverandører, kunder og samarbejdspartnere i én stor messe med syv sektorer. 

122 produktnyheder var indstillet til en Agromek Award. Et felt, der siden – af et bredt ekspert- og dommerpanel – blev skåret ned til 65 stjernenyheder og til sidst 21 nominerede. Heriblandt blev vinderne fundet og tirsdag kåret inden for følgende kategorier: 

Kornhåndtering

Assentoft Silo (Randers) 

“Anerkendelse betyder meget for os alle hos Assentoft, og vi glæder os til at komme hjem til kollegaerne med denne Agromek Award.” 

Entreprenør, vej og park samt Traktorer og Høstmaskiner

Herborg Maskinforretning A/S (Videbæk)

“Vi er stolte af anerkendelsen – og stolte af at have elektrificeringsnyheden med fra verdens største maskinproducent John Deere.”

Staldmekanisering

JH Agro A/S (Holstebro)

“Tak for tilliden og tak for den skarpe konkurrence. Vigtigt, at vi er mange der arbejder på at skabe et bæredygtigt landbrug.”

Agrifarm (Bjerringbro)

“Det er fjerde gang, og hver gang er det med stor stolthed, vi modtager en Agromek Award. Vi takker for anerkendelsen.”

Viden & Service

Best Farm A/S (Sunds)

“Tak for opmærksomheden på og anerkendelsen af vores produkt, der kan reducere dødeligheden blandt pattegrise.” 

Markredskaber

Agro-Bag A/S (Bjæverskov)

“Vi er som små glade drenge i dag. Det er første gang, vi er her, og vi er pavestolte over anerkendelsen af vores idé, der opstod for seks år siden.”

BioCover A/S (Vejen)

“Det er tredje gang, vi opnår den anerkendelse, og vores oplevelse er, at en Agromek Award har stor værdi og skaber resultater for os i både ind-og udland.”

Læs en nærmere forklaring omkring vindernes produkter ved at klikke på deres navne. 

Agromek Award

Agromeks 542 udstillere har alle kunnet indstille deres produkter til bedømmelse hos et dommer- og ekspertpanel, som efterfølgende udvalgte 65 produkter, der er blevet tildelt stjerner afhængig af produktets nyhedsværdi.  

Dommerne i Agromeks nyhedsudvalg har givet tre stjerner til 17 nyheder, to stjerner til 24 nyheder, mens 22 har fået én stjerne. Blandt de trestjernede er 15 af dem europanyheder og dermed aldrig tidligere præsenteret på en udstilling i Europa.

21 af de to- og trestjernede nyheder var nominerede til at gå videre i opløbet om at vinde en Agromek Award. Priserne blev overrakt på Agromeks åbningsdag 29. november.

Kommentarer