Navnenyt

Martin Husted bliver ny socialchef i Silkeborg Kommune

Foto: Silkeborg kommune

Økonomi- og Erhvervsudvalget har godkendt ansættelsen af Martin Husted som ny socialchef i Silkeborg Kommune. Han afløser Dorte Eastwood, som efter 11 år som socialchef går på pension med udgangen af oktober.

Martin Husted kommer fra en stilling som jobcenterchef ved Jobcenter Silkeborg. Han er i øjeblikket ved at færdiggøre en Master i Offentlig Ledelse ved Aarhus Universitet/SDU

Martin Husted er oprindeligt uddannet lærer på Silkeborg Seminarium, hvorefter han søgte ind til Politiet og blev uddannet politibetjent og her gjorde lederkarriere. Han sluttede som politikommissær, før han i 2016 skiftede til Skanderborg Kommune, hvor han blev afdelingsleder for Ydelseskontoret. I 2018 blev han ansat som centerleder ved Jobcenter Silkeborg Jobrehabilitering og Integration, og to år senere blev han også konstitueret centerleder for Jobcenter Sygedagpenge og Jobafklaring. Ved en omorganisering af Beskæftigelsesafdelingen i 2021 blev han udnævnt til jobcenterchef for Jobcenter Jobudvikling, Integration og Unge med ca. 165 medarbejdere.

– Vi har meget dygtige ledere i Silkeborg Kommune, og det er derfor meget glædeligt, at der i et meget stærkt ansøgerfelt er så stærk en intern kandidat til jobbet. Vi får en ny socialchef med alsidig ledelseserfaring og et stort engagement omkring sårbare borgere. Vi glæder os til at byde Martin Husted velkommen i koncernledelsen i Silkeborg Kommune, siger koncerndirektør Lauge Clemmensen.

– Jeg glæder mig til at bidrage endnu mere til det tværgående arbejde i kommunen og en helhedsorienteret tilgang til borgerne på det sociale område, siger Martin Husted.

Martin Husted er 43 år, bor i Gjessø ved Silkeborg med hustruen Mette og deres to børn. Han er en aktiv sportsmand med særlig interesse for udholdenhedsidræt.

Martin Husted tiltræder 1. november 2021. Der var 23 ansøgere til stillingen som socialchef.

Kommentarer