Kjellerup

Indstil din kandidat til Sundhedsprisen 2022

Sidste års videre var de frivillige på Rosengårdcenteret Foto: Silkeborg kommune

Kender du én, der gør en forskel for at styrke sundheden i Silkeborg Kommune – og som fortjener et skulderklap? Muligheden for at indstille lokale ildsjæle starter nu – så tøv ikke med at nominere den, der efter din mening fortjener prisen.

Du kan nominere præcis det initiativ eller den person, som, du mener, gør en særlig indsats for at styrke sundheden og gør en positiv forskel for borgerne i Silkeborg Kommune.

Måske er det ildsjæle i dit lokalsamfund, som skaber liv og trivsel? Eller en virksomhed, der motiverer medarbejderne til en sundere livsstil? Det kan også være en forening, som er særlig god til at skabe sunde aktiviteter eller inkludere børn, unge, udsatte eller ældre i et sundt fællesskab. Mulighederne er mange…

Med prisen følger 10.000 kr., som vinderen kan bruge i det videre arbejde.

Stor diversitet i vindere

Sidste år gik Sundhedsprisen til Rosengårdcentrets frivillige for deres tilbud til ældre i det brugerstyrede aktivitetscenter. Det er nemlig med til at skabe glæde, livskvalitet og sunde fællesskaber til borgere over 60 år og førtidspensionister. Centret er dybt afhængig af de ca. 75 frivillige, der er tilknyttet aktiviteterne. De ringer fx hver morgen, efter aftale, til centrets svageste brugere for at sikre, at de har det godt.

I tidligere år er prisen fx gået til Selvhjælp Silkeborg, Mænds mødesteder, Hjerteforeningen, Bydelsmødre, BROEN, Silkeborg Roklubs Handicapafdeling, Trivselsgrupperne i Selvhjælp Silkeborg, Danfoss, Nordre Skole og IF Silkesind.

Sådan nominerer du din kandidat

Du kan indstille kandidater til prisen ved at sende en mail til mas@silkeborg.dk, hvor du kort fortæller:

• Hvem du vil nominere

• Hvorfor du vil nominere kandidaten

• Hvem der indstiller kandidaten

Sidste frist for at indstille kandidater er torsdag 3. november 2022. Det er Sundheds- og Ældreudvalget, som udvælger prismodtageren blandt de indstillede kandidater.

Kommentarer