Uddannelse

Gør en forskel som pleje- eller aflastningsfamilie

Foto: Silkeborg kommune

Mandag 15. november holder Silkeborg Kommune informationsmøde om at blive pleje- eller aflastningsfamilie.

Har du og din familie tid, lyst og overskud til at gøre en stor forskel for et barn eller en ung? Silkeborg Kommune søger pleje- og aflastningsfamilier til udsatte børn og unge. I den forbindelse holder kommunen et informationsmøde om, hvad det indebærer at være pleje- eller aflastningsfamilie, og om proceduren for godkendelsen.

Som plejefamilie kommer du og din familie til at bidrage med nærhed, trygge rammer og støtte til et eller flere børn, som af en eller anden grund ikke kan bo hos sine forældre i en længere periode. I kommer til at samarbejde med barnets forældre og andre personer om at sikre barnets udvikling, sundhed og på sigt et selvstændigt voksenliv.

Som aflastningsfamilie tager du og din familie sig i perioder af et andet barn i jeres hjem. Det kan være et barn, som har forskellige sociale udfordringer eller et barn med et kognitivt, fysisk eller psykisk handicap.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i informationsmødet, men du er interesseret i at høre mere, kan du kontakte Familieplejen på telefonnr. 23 27 89 49.

Tid og sted:

Mandag 15. november 2021 kl. 16.30-18.30

Silkeborg Rådhus, Søvej 1, 8600 Silkeborg.

Lokal C118.

I vil blive taget imod ved indgangen til Søvej (mod vandet).

Kommentarer