Foreningsnyt

Fodboldtræner i Silkeborg KFUM deltager i kapløbet om eftertragtet pris

Foto: DGI Midtjylland

For andet år i træk hylder BAUHAUS og DGI denne sensommer de frivillige fodboldkræfter på landets fodboldskoler. Det sker med BAUHAUS Prisen til Årets DGI Fodboldskoletræner. Én af de tre nominerede er Stine Jaque Jensen, der i sommers var træner på fodboldskolen i Silkeborg KFUM.

Græs under støvlerne, høj puls og bemærkelsesværdige jubelscener. Fodbold er en sport, der samler folket og glæder såvel unge som gamle. Glæden ved fodbold starter fra barnsben og glæden er ofte båret af en frivillig træner – Dem var der rigtigt mange af på sommerens DGI Fodboldskoler og de fortjener at blive hyldet.

Partnerskabet mellem DGI og BAUHAUS blev fløjtet i gang i 2019. Formålet er, at endnu flere børn rundt om i landet får gode oplevelser med fodbold og fællesskab. Det indebærer bl.a. fodboldskoler om sommeren, arrangementer i BAUHAUS’ byggevarehuse og en pris, som hædrer de frivillige kræfter.

Hyldest til den engagerede fodboldtræner

Prisen går under navnet BAUHAUS Prisen til Årets DGI Fodboldskoletræner. Den hædrer en fodboldskoletræner, der gør en ekstra indsats og en stor forskel for de unge fodboldskoledeltagere. Mads Jørgensen, adm. direktør i BAUHAUS, uddyber:

– ”Vi vil gerne støtte de aktive fællesskaber, der opstår mellem træner, børn og de mange frivillige på en DGI Fodboldskole. Når vi uddeler BAUHAUS Prisen sammen med DGI Fodbold, gør vi det med udgangspunkt i vores partnerskab og matchende værdier: Fællesskab, lokal forankring og ønsket om at gøre det bedste, man kan. ”

Lars Møller, formand for DGI Fodbold, tilføjer:

– ”Prisen er sat i verden for at hædre de mange frivillige kræfter, som gør et kæmpe arbejde for at skabe gode rammer for børn der spiller fodbold. Frivillige, som fortjener at blive bemærket og anerkendt for det, de kan og gør. Prisen gives derfor til den træner, der har gjort det bedste, hun eller han kan for at sætte glæden i spil blandt børnene på sommerens fodboldskoler ”

Ildsjæl fra Silkeborg med i kapløbet

I alt er 150 fodboldskoletrænere blevet indstillet til prisen af både foreninger, forældre og spillere. Herudfra har en jury bestående af repræsentanter fra BAUHAUS og DGI Fodbold udvalgt tre kandidater. Én af dem er Stine Jaque Jensen fra Silkeborg.

– Stine er nomineret for hendes fantastiske engagement og dedikerede tilgang til børnene.

Hun er til hverdag hverken fodboldtræner eller spiller. Ikke desto mindre har hendes proaktive kommunikation til både børnene og deres forældre gjort stort indtryk.

De andre nominerede er træner teamet Jeppe og Oliver fra Allerød FK og Rikke Carstens fra Søften GF.

Du kan få indflydelse på, om det lige er Stine Jaque Jensen, der skal løbe med prisen. Det gør du ved at stemme via https://www.facebook.com/DGIfodbold

BAUHAUS Prisen uddeles ved en mindre ceremoni i vinderens lokale BAUHAUS. Udover titlen som Årets DGI Fodboldskoletræner består prisen af en pokal, et gavekort på 10.000 kr. til et valgfrit grillarrangement til klubben samt et gavekort til en middag for vinderen plus familie.

Kommentarer