Land og by

Allan Madsen bliver ny ejendomschef i Silkeborg Kommune

Foto: Silkeborg kommune

Økonomi- og Erhvervsudvalget har godkendt ansættelsen af Allan Madsen som ny ejendomschef i Silkeborg Kommune. Han afløser Lene Søgård, der efter næsten 20 år som ejendomschef går på pension ved udgangen af december 2021

Allan Madsen er uddannet maskinmester fra Aalborg Maskinmesterskole, og har en diplomuddannelse i ledelse fra Århus Købmandsskole. Han er desuden efteruddannet inden for maintenance management & asset management i London. I de seneste 14 år har han gjort karriere i Grundfos, blandt andet tre år som ejendomschef for alle Grundfos’ ejendomme i Danmark, og de seneste fem år som ejendomschef for produktionsrelaterede ejendomme i hele Grundfos-koncernen.

– Vi får en stærk ejendomschef, som har stor erfaring med nybyggeri og større renoveringer af ejendomme, digitalisering af Facility Management, energi- og klimaoptimering af bygninger samt daglig drift og vedligeholdelse af store bygningsværdier. Vi glæder os til at byde Allan Madsen velkommen i Silkeborg Kommune, siger kommunaldirektør Lone Lyrskov.

– Jeg glæder mig til at blive en del af fællesskabet i Silkeborg Kommune og være med til at præge udviklingen med endnu mere bæredygtighed og god kvalitet i projekter, vedligeholdelse og drift af kommunens ca. 300 ejendomme, siger Allan Madsen.

Allan Madsen er 40 år, og bor med sin kæreste og tre børn i Silkeborg. Fritiden bruges på løb, mountainbike, kajak og sejlads. Allan Madsen tiltræder 1. januar 2022.

Kommentarer