Magaxin

Seniorboliger i Silkeborg

Artiklen er sponsoreret.

Silkeborgs lokalforankrede byggefirma, Levehuse, har opført 24 unikke og nøgleklare seniorboliger i det spirende Astrid Lindgrenkvarter. De velindrettede seniorboliger bærer navnet Sommerfugleparken, og udgør 24 lejemål der er specifikt øremærket seniorer på 50+.

Seniorbolig til dine behov

Sommerfugleparken består af 24 seniorboliger i Silkeborg, med tre forskellige størrelser: 130 m2, 113 m2 og 98 m2. Boligerne er designet til friske seniorer, der bruger boligen og området aktivt. Der er god plads til både gæster og familiemiddage og til at bevæge sig rundt i boligen – også hvis det på et tidspunkt skulle blive nødvendigt med hjælpemidler. 

Fællesskab og smuk natur

Sommerfugleparken er opdelt, så der opstår naturlige områder, som giver beboerne mulighed for at mødes og skabe et socialt fællesskab. Der er også mulighed for en fælles køkken- og bærhave, som beboerne i området selv skal sørge for at drive.

Tanken med Sommerfugleparken er, at det skal være et seniorbofællesskab, hvor seniorer bor i samme område, men stadig med sit private hjem. Med seniorboligerne i Silkeborg medfølger også fælleshus, væksthave, hobbyrum og drivhus, hvor beboerne får mulighed for at indgå i fællesskabet. Her er der også mulighed for at deltage i fælles aktiviteter, hvor beboerne frit kan til- og fravælge hvilke aktiviteter, de ønsker at deltage i.

Derudover beplantes sommerfugleparken med farverige blomster, træer, buske og urter, som vil trække sommerfugle til området.

Find dit næste hjem i Silkeborg

Måske bor du allerede i Silkeborg? I så fald kan det være rart at vide, at du ikke behøver at fraflytte området, alene fordi dine behov har ændret sig. Her vil seniorboligerne i Sommerfugleparken være et godt bud på den næste bolig. 

Ønsker du at vide mere?

Boligerne bliver udlejet gennem Nybolig Silkeborg, så ønsker du at vide mere eller få en fremvisning kan du kontakte Katharina Myrhøj fra Nybolig Silkeborg på mail kmy@nybolig.dk.

Hvis du ikke allerede er fra Silkeborg, kan denne mulighed være værd at overveje. For byen ligger centralt på landkortet, med et smukt kuperet terræn og med skønne søer omkring. 

Kommentarer