Magaxin

Mangler du hjælp til dit gulv?

Artiklen er sponsoreret.

Det kræver sine erfaringer at kunne skabe en “wow”-effekt hos sine kunder og færdiggøre gulvafslibning i Silkeborg med en høj kundetilfredshed og med gode resultater. Men det er bestemt også noget, som Danni Brønning og firmaet, Brønning Gulvfirma, formår at gøre og har arbejdet stenhårdt efter at opnå.

Flere års erfaring på bagen

Til trods for at Brønning Gulvfirma er en virksomhed, der er blevet drevet i 10 år, har Danni selv mere end 11 års erfaringer hos andre virksomheder. Før firmaet blev stiftet, startede Danni sin karriere inden for gulvafslibning i et mindre gulvfirma. Her var han to år, inden turen gik videre til et nyt firma. Denne gang hed firmaet Kim Gulvmand, som ligger i Aarhus, hvor de sidst ni arbejdsår blev lagt. Men nu er arbejdslivet blevet slebet til, og nu er det blevet til eget firma med gulvafslibning i Silkeborg. Her har Danni selv en vision om at kunne realisere og forfølge sine idéer, have kundekontakten selv og ikke mindst have fingeren på pulsen.

Ambitionerne er høje, og et projekt er først slut, når både Danni og kunden er 100% tilfredse. For at nå dertil, bestræber firmaet, Brønning Gulvfirma, og Danni sig på at anvende de bedste produkter på markedet, hvad end det drejer som en en ludbehandling, gulvbehandling med lak eller olie eller gulvafslibning i Silkeborg og omegn. For Danni er det vigtigt, at der ikke gås på kompromis med området, produkterne eller behandlingen, når det kommer til kvalitet og service.

Ambitioner og hårdt arbejde ligger til personligheden

Danni Brønnings ambitioner og mål med sine projekter, kan også afspejles i hans personlighed. Han er en meget udadvendt, men ikke mindst også en løsningsorienteret person med et stærkt gåpåmod. Han sætter stort fokus på at skabe en god kundekontakt med en tæt dialog til kunderne, så de bliver ført trygt og sikkert gennem processen

Kommentarer