Magaxin

Gør soveværelset mere hyggeligt

Artiklen er sponsoreret

Et soveværelse er til at sove i, det ligger til navnet, men det er da alligevel kedeligt at have et upersonligt soveværelse. Soveværelset er dit private helle, din lille hule, og et kan nemt og hurtigt blive utroligt smukt og indbydende. Det er jo her magien sker, så lad det så fortryllende ud.

Styr på dig og sengetøjet

Vælg det rigtige sengetøj. Find et tema. Skal det være med motiv eller farver? Vi har alle sammen stået i den sløsede situation, hvor vi har puttet flere forskellige sengesæt sammen, og er endt ud med en kombination af lillepigens Diddl dynebetræk og dit hestehovedpudebetræk. Jamen, det dur jo ikke! Gør det ordentligt første gang, og det så du kan stå ved dit soveværelse. Hvis du nu tilfældigvis skulle få uindbudte gæster, så skal du da ikke bortforklare hestene. Ellers hvis det virkelig er alt for krævende at finde noget der matcher og ser nogenlunde ordentligt ud, så kunne du altid overveje et sengetæppe. Et sengetæppe kan dække over en masse hemmeligheder.

Dæmpet belysning kan være ret frækt

Belysningen i et rum er også altafgørende og en ufattelig smart måde altid have en perfekte belysning til alle situationer er, når det er selvjusterende. Så kan du selv styre, om rummet skal være meget lyst, eventuelt når, du skal finde tøj, klæde om, eller når rengøringen går i gang, så du kan se alt det møg og skidt i krogene eller om belysningen skal være dæmpet, når du læser i den svenske krimi eller måske bare skal hvile et øje eller to.

Levende lys

Nu lyder det måske for pladder romantisk, men det er med til at skabe en varm og skøn atmosfære og til og med også en sensuel. Måske opgrader med duftlys, så du kan få en helt særlig aroma i rummet. Skal dit soveværelses essens være lavendel eller hibiscus?

Kommentarer