Magaxin

Derfor er et benzinkort godt at have

Artiklen er sponsoreret

Folk bekender sig ikke til tankstationer på samme måde, som de gør til brands inden for elektronik, tøj eller kosmetik. Bevares: Det er da heller ikke for prestigens skyld, at du bør investere i benzinkort. Logikken ved et benzinkort er, at du sparer penge på benzin og afhængigt af kortets art kan høste nogle andre fordele, hvis du flittigt tanker op hos samme kæde af tankstationer – læs om dem her.

Slip billigere, når du tanker op

Nu varierer det fra den ene kæde af tankstationer til den anden, hvad du kan forvente, når du får et benzinkort. Når det så er sagt, vil du ofte kunne forvente fx at kunne spare nogle ører pr. liter, når du tanker op. Over tid bliver det en del penge, du får sparet på brændstof, hvis altså du sørger for at tanke op det rigtige sted. Hvad kan du ellers forvente af fordele ved at have benzinkort i hænde?

Optjen fordele med benzinkort

Nogle steder kan du få en gratis bilvask, fx hvis du tidligere har betalt for vask et vist antal gange, og ting som gratis kaffe eller sodavand en sjælden gang imellem er heller ikke uhørt. Et benzinkort kan åbne op for en verden af gode tilbud på oplevelser. Du kan komme ud for, at der følger en app med til dit benzinkort, hvor du kan se, hvor meget du har brugt det, og hvor tæt du er på at få en fordel.

Spar penge i det lange løb

Som sagt er det ikke sådan, de fleste går rundt og har en idé om, hvilken kæde af tankstationer de synes bedst om. Men vælger du at få et benzinkort, og vælger du at være loyal kunde hos en bestemt kæde, kan du spare en del penge i det lange løb, som du så kan bruge på produkter, der viser status.

Kommentarer